Manikyyri

Mitä tarvitset geelilakan poistamiseen kynsistäsi?

Kun poistat geelilakkaa, sinun tulee aina olla hieman varovainen ja mikä tärkeintä, varmistaa, että käytät erityisesti geelilakan poistoon tarkoitettuja tuotteita. Oletko kokeillut käyttää vanulappuja ja tavallista kynsilakanpoistoainetta tuloksetta? Tavallinen kynsilakanpoistoaine ei pysty poistamaan geelilakkaa, joka on geeliin sekoitettu kynsilakka. Alta näet vaiheittaiset ohjeet geelilakan poistamiseen. Lisäksi on valittu kaksi tuotetta, joita suosittelemme käyttämään. Hyviä tuotteita […]

Kun poistat geelilakkaa, sinun tulee aina olla hieman varovainen ja mikä tärkeintä, varmistaa, että käytät erityisesti geelilakan poistoon tarkoitettuja tuotteita.

Oletko kokeillut käyttää vanulappuja ja tavallista kynsilakanpoistoainetta tuloksetta? Tavallinen kynsilakanpoistoaine ei pysty poistamaan geelilakkaa, joka on geeliin sekoitettu kynsilakka. Alta näet vaiheittaiset ohjeet geelilakan poistamiseen. Lisäksi on valittu kaksi tuotetta, joita suosittelemme käyttämään.

Hyviä tuotteita geelilakan poistoon

Le Mini Macaron on kehittänyt Le Mini Macaron Gel Polish Remover Kit in sekä Le Mini Macaron Gel Removal Clipsit. Molempia tuotteita on erittäin helppo käyttää geelilakan poistamiseen. Sinun tulee kuitenkin tietää, että Clipsejä ei voi käyttää yksinään, vaan ne täydentävät Gel Polish Remover Kit -settiä. Näytämme alla, kuinka geelilakka poistetaan näillä upeilla ja superhelpoilla kynsilakanpoistotuotteilla.

Kuinka poistaa geelilakka?

Le Mini Macaron Gel Polish Remover Kit

Tässä setissä saat 100 poistolappua, jotka koostuvat asetonilla kostutetuista puuvillalapuista. Koska pakkaus sisältää 100 kpl, sinulla on siis runsaasti mahdollisuuksia poistaa geelikyntesi yhä uudelleen ja uudelleen.

Poistaminen kestää n. 20 minuuttia. Toisaalta tämä Gel Polish Remover -setti on erittäin helppo käyttää.

Toimi näin:

VAIHE-VAIHEELTA-OPAS – Geelilakan poistamiseen

Vaihe 1:
Viilaa kynsien pinta. Muista viilata vain kevyesti ja kunnes kyntesi eivät enää ole kiiltävät.

Vaihe 2:
Avaa pussi poistamalla läpinäkyvä kalvo takaa ja työntämällä sormesi pussiin. Tee tämä kaikilla sormilla.

Vaihe 3:
Jätä pussit kynsiin 15 minuutiksi.

Vaihe 4:
Kun olet poistanut pussit, suurin osa lakasta on nyt liuennut tai valmis helppoon poistoon. Voit poistaa loput geelilakan jäämät käyttämällä kynsinauhan työntäjän litteää päätä tai voit viilata erittäin varovasti jäljellä olevan lakkajäännöksen päältä.

Huomaa, että puuvillaiset liinat ovat kertakäyttöisiä .

Nyt kyntesi ovat taas puhtaat ja kauniit.

Haluatko lisätehoa ja että puuvillaliinat poistavat vielä enemmän lakkaa 15 minuutin aikana? – Silloin voit käyttää Le Mini Macaron Gel Removal Clipsejä.

Le Mini Macaron Gel Removal Clips

Tässä paketissa saat 10 klipsiä, joita voit käyttää aina, kun sinun täytyy poistaa geelilakkasi.

Itse prosessi on sama kuin käytettäessä Gel Polish Remover Kit -sarjaa.

Noudata siis yllä olevaa vaiheittaista ohjetta, jossa käytät puuvillaliinoja ja kiinnitä sitten nämä klipsit jokaiseen sormeen liinan päälle.

Odota myös tässä 15 minuuttia, kun sinulla on sekä puuvillaliinat että klipsit, minkä jälkeen huomaat, että geelilakka on kadonnut vielä paremmin molempia käyttämällä.

Kaksinkertainen vaikutus johtuu siitä, että klipsit varmistavat, ettei liinan ja kynnen väliin pääse niin paljon ilmaa. Siksi geelilakka liukenee paljon paremmin.

Jos haluat nähdä kaiken visuaalisesti, voit nähdä koko prosessin tästä videosta.https://youtu.be/Flkbozp2gZU

Kiitos kun luit. Toivomme, että tästä oppaasta oli sinulle hyötyä ja että olet nyt täysin varma siitä, miten geelilakka täytyy levittää.

Haluatko myös tietää kuinka luot kauneimmat geelikynnet? – Tutustu oppaaseemme täällä, KAUNEUSblogissamme.

Tee itse geelikynnet kotona – Ne kestävät yli 10 päivää.