Hiustenhoito

Mikä on Olaplex?

Olaplex on markkinoiden ainoa tuote, joka hyvin erikoisen molekyylin avulla voi rakentaa uudelleen hiusten vaurioituneet rikki- ja suolayhdisteet. Kun hiukset altistetaan lämpökäsittelylle ja kemiallisille käsittelyille, ne heikkenevät ja saattavat alkaa katkeilla – mutta Olaplexia käyttämällä vauriot vähenevät merkittävästi. Kaikki tuotteet sisältävät saman avainainesosan, vaikkakin eri annoksina. Täydellinen Olaplex-hoito koostuu kolmesta vaiheesta. Olaplex No. 1 ja […]

Olaplex on markkinoiden ainoa tuote, joka hyvin erikoisen molekyylin avulla voi rakentaa uudelleen hiusten vaurioituneet rikki- ja suolayhdisteet. Kun hiukset altistetaan lämpökäsittelylle ja kemiallisille käsittelyille, ne heikkenevät ja saattavat alkaa katkeilla – mutta Olaplexia käyttämällä vauriot vähenevät merkittävästi.

Kaikki tuotteet sisältävät saman avainainesosan, vaikkakin eri annoksina. Täydellinen Olaplex-hoito koostuu kolmesta vaiheesta. Olaplex No. 1 ja 2 on kehitetty alunperin ammattikäyttöön salongissa, kun taas Olaplex No. 3 on tarkoitettu näiden jälkeiseen kotikäyttöön. On kuitenkin mahdollista ostaa kaikki tuotteet kotiin ja kokeilla tuotteita itse ja omalla vastuulla. 

Tutustu myös laajaan Olaplex -valikoimaamme

Vaiheet 1 ja 2: Olaplex No. 1 + No. 2 

Jos sinulle tehdään kemiallinen käsittely, mutta haluat samalla hoitaa hiuksiasi, Olaplex No. 1 ja 2 välttämätön. Olaplex No. 1 Bond Multiplieria käytetään kemiallisten hoitojen yhteydessä ja sen tarkoituksena on suojata ja korjata hiuksia käsittelyn aikana. Olaplex No. 2 Bond Perfectoria käytetään kemiallisen käsittelyn jälkeen palauttamaan hiusten vahvuus ja rakenne. Voit käyttää tuotteita, vaikka sinulle ei olisi tehty kemiallista käsittelyä, mutta tässä voit todella huomata vaikutuksen. Molempia tuotteita voidaan käyttää myös ”erikseen”, jos hiuksesi ovat vaurioituneet ja tarvitsevat elvytystä. 

Vaihe 3: Olaplex No. 3 

Olaplex No. 3 Hair Perfector on prosessin vaihe 3 ja sitä voidaan käyttää vaiheiden 1 ja 2 jälkeen, koska se pidentää vaikutusta. Se on kehitetty erityisesti kotikäyttöön ja on tarkoitettu kaikille hiustyypeille, mutta sopii erityisen hyvin kuluneille ja vaurioituneille hiuksille. Tuote toimii ravitsevana ja vahvistavana hiushoitona, mutta sitä ei voi verrata muihin hiushoitoihin, koska toisin kuin tavallisella hiushoidolla, jolla on usein väliaikainen vaikutus, Olaplexin vaikutus on pidempi. 

Ja nyt itse asiaan…

Suuri testi – toimiiko Olaplex-hoito?

Olen testannut Olaplex No. 3! 

Hiukseni olivat muutaman kylmän talvikuukauden jälkeen ilman kampaamokäsittelyjä muuttuneet kuiviksi ja veltoiksi. 4 viikon Olaplex-hoidon jälkeen hiukseni näyttävät jo paljon eloisammilta ja terveemmiltä. Föönaan ja suoristan hiukseni aina arkisin, sillä niillä on taipumus taipua joistain kohdista – mutta se ei ole enää välttämättömyys. Hiuksista on tullut paljon helpommin kammattavat, eivätkä latvat haaraudu kuten aiemmin. Johtopäätös on siis KYLLÄ – se toimii ja mielestäni se on rahan arvoista! Joten jos värjäät hiuksiasi tai käytät fööniä/suoristusrautaa päivittäin, tästä tuotteesta voi tulla uusi paras ystäväsi. En tietenkään voi taata, että vaikutus on sinulla sama kuin minulla, koska kaikki hiukset ovat yksilöllisiä ja tulos riippuu hiusten historiasta. 

Olaplex ennen ja jälkeen

Molemmat kuvat on otettu hiusten pesun ja föönauksen jälkeen. En ole käyttänyt suoristusaineita tai pehmennystuotteita. Olaplex No 3 -hoitoa on käytetty vain 4 viikkoa !

Kuinka käyttää Olaplex No. 3 -hoitoa

  • Levitä hoito pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 10-30 minuuttia – käytin kampaa levittääkseni tuotteen kaikkialle hiuksiin. 
  • Huuhtele hoito ja pese hiukset tavalliseen tapaan – tässä on suositeltavaa käyttää Olaplex-shampoota ja hoitoainetta optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi, mutta voit hyvin käyttää myös tavallista shampoota ja hoitoainetta. 
  • Käytä hoitoa kerran viikossa. Jos hiuksesi ovat erittäin takkuiset, on suositeltavaa käyttää sitä 3 kertaa viikossa. Tuotteen kestävyys riippuu siitä, kuinka pitkät hiuksesi ovat ja kuinka paljon hiuksia sinulla on ja kuinka usein päätät käyttää sitä. 

Etsi Olaplex No. 3 täältä