Perusasiat

Tämä henkilötietojen käsittelyä koskeva käytäntö ("Tietosuojaseloste") kuvaa, miten BEAUTYCOS ApS ("BEAUTYCOS", "me", "meidän") kerää ja käsittelee sinua koskevia tietoja.

Tietosuojakäytäntöä sovelletaan BEAUTYCOSin verkkosivuston beautycos.nl kautta antamiisi tai kerättyihin tietoihin.

BEAUTYCOS on vastuussa henkilötiedoistasi. Kaikki yhteydenotot BEAUTYCOSiin tapahtuvat kohdassa 7 olevien yhteystietojen kautta.

Yleiskatsaus kerättyihin tietoihin, tietojenkeruun tarkoitus ja näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta

Kun vierailet verkkosivustolla, keräämme automaattisesti tietoja sinusta ja siitä, miten käytät verkkosivustoa, esimerkiksi mitä selainta ja hakusanoja käytät sekä IP-osoitteesi, mukaan lukien verkkosijaintisi ja tietoja tietokoneestasi.

Tarkoituksena on parantaa käyttäjäkokemusta ja verkkosivuston toimintoja sekä tehdä kohdennettua markkinointia, mukaan lukien uudelleenkohdentaminen Facebookin, Instagramin, Criteon ja Googlen kautta. Tämä tietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme jatkuvasti parantaa verkkosivustoamme ja näyttää sinulle asianmukaista mainontaa.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 luvun F-kohta.

Kun ostat tuotteen tai olet yhteydessä meihin verkkosivuston kautta, keräämme antamasi tiedot, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, maksutavan, tiedot ostetuista tuotteista ja mahdollisista palautetuista tuotteista, tilauksen toimitusasetukset ja tiedot IP-osoitteesta, josta tilaus tehtiin.

Tarkoituksena on varmistaa, että pystymme toimittamaan tilatut tuotteet sinulle ja muutoin täyttämään kanssasi tekemämme sopimuksen, mukaan lukien mahdollisten palautusten tai valitusten käsittely. Ostoksiasi koskevia tietoja käsitellään myös Tanskan kirjanpitoa koskevien lakien noudattamisen varmistamiseksi.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 6 artiklan 1 luvun kohdat b, c ja f.

Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollisesti puhelinnumerosi.

Tarkoituksena on varmistaa, että voimme toimittaa uutiskirjeet sinulle.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta on EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 6 artiklan 1 luvun f-kohta.

Henkilötietojen vastaanottajat

Tietoja nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi, puhelinnumerostasi, tilausnumerostasi ja tilauksen toimitusasetuksistasi luovutetaan DPD:lle, GLS:lle, DHL:lle tai vastaavalle jakelupalvelun tarjoajalle, joka huolehtii ostettujen tuotteiden toimittamisesta sinulle. Varastoimattomat

Tietoja voidaan luovuttaa ulkoisille kumppaneille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Käytämme ulkopuolisia kumppaneita teknisiin palveluihin, verkkosivustomme parantamiseen, uutiskirjeidemme lähettämiseen, kohdennettuun mainontaan (mukaan lukien uudelleenkohdentaminen) ja vastaaviin palveluihin, mukaan lukien yrityksemme ja tuotteidemme arvostelut. Nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi koskevat tiedot luovutetaan TrustPilotille, joka voi puolestamme esimerkiksi kutsua sinut arvioimaan meitä TrustPilotin verkkosivustolla. Jos päätät lähettää arvostelun TrustPilotin verkkosivustolla, he (TrustPilot) ovat vastuussa antamistasi tiedoista. Nämä yritykset ovat meidän ohjauksessamme toimivia tietojen käsittelijöitä, ja ne käsittelevät tietoja, joista me olemme vastuussa. Tietojen käsittelijät eivät saa käyttää luovutettuja tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin meidän kanssamme tekemiensä sopimusten täyttämiseen, ja he ovat velvollisia käsittelemään tietoja luottamuksellisesti. Olemme tehneet kirjalliset tietosuojasopimukset kaikkien niiden henkilötietojen käsittelijöiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme.

Kaksi näistä henkilötietojen käsittelijöistä, Google Analytics of Google LLC ja Facebook Inc. sijaitsevat Yhdysvalloissa. Tietojen siirtämiseen Yhdysvaltoihin vaadittavat takeet varmistetaan EU:n ja Yhdysvaltojen välisen sopimuksen mukaisilla tietojenkäsittelijöiden sertifioinneilla. Privacy Shield, ks. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 45 artikla.

Kopio Google LLC:n sertifioinnista on täällä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI.

Kopio Facebook Inc:n sertifikaatista on täällä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

Oikeutesi

Tietojesi käsittelyn avoimuuden varmistamiseksi meidän on ilmoitettava sinulle oikeuksistasi.

Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää tietoja siitä, mitä sinua koskevia tietoja olemme käsitelleet, mikä on käsiteltyjen tietojen tarkoitus, mitä henkilötietoryhmiä käsitellään ja mitkä vastaanottajat (henkilötietojen käsittelijät) osallistuvat tietojen käsittelyyn, mukaan lukien se, mistä olemme keränneet tiedot.

Sinulla on oikeus saada kopio itseäsi koskevista henkilötiedoista, joita käsittelemme. Jos haluat saada kopion henkilötiedoistasi, lähetä kirjallinen pyyntö osoitteeseen webshop@beautycos.fi. Sinua saatetaan pyytää toimittamaan asiakirjoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, ennen kuin voimme luovuttaa tietoja sinulle.

Oikaisuoikeus

Sinulla on oikeus saada puutteelliset tai virheelliset tiedot korjatuksi tai täydennettyä. Jos havaitset epätarkkuuksia sinua koskevissa käsittelemissämme tiedoissa, kehotamme sinua lähettämään meille kirjallisen ilmoituksen, jotta tiedot voidaan korjata tai täydentää.

Verkkosivustomme jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä kerättyjä tietoja voi muokata kirjautumalla käyttäjäprofiiliisi.

Oikeus tietojen poistamiseen

Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada kaikki tai osa henkilötiedoistasi poistetuksi, jos esimerkiksi päätät peruuttaa suostumuksesi eikä meillä ole oikeudellista perustetta jatkaa tietojen käsittelyä. Jos tietojesi käsittelyn jatkaminen on tarpeen oikeudellisten velvollisuuksien noudattamisen varmistamiseksi tai oikeudellisten vaatimusten määrittämiseksi, ratkaisemiseksi tai puolustamiseksi, emme ole velvollisia poistamaan henkilötietojasi.

Oikeus rajoittaa käsittely säilytykseen

Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada tietojesi käsittely rajoitetuksi tietojen tallentamiseen, jos esimerkiksi uskot, että käsittelemämme sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä.

Oikeus tietojen siirtämiseen

Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa vakiomuodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle tietojenkäsittelijälle.

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinoinnin yhteydessä, mukaan lukien profilointi kohdennetun mainonnan luomiseksi.

Sinulla on lisäksi oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvien huolenaiheiden vuoksi, ks. kohdat 2.1 ja 2.3.

Oikeus peruuttaa suostumus

Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus henkilötietojesi käsittelyyn. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, lähetä pyyntö osoitteeseen webshop@beautycos.fi.

Oikeus tehdä valitus

Sinulla on oikeus tehdä valitus Tanskan tietosuojaviranomaiselle Datatilsynetille sähköpostiosoitteeseen dt@datatilsynet.dk tai soittamalla puhelinnumeroon +45 33 19 32 00. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä paikalliseen tietovalvontaviranomaiseen saadaksesi ohjeita.

Henkilötietojen poistaminen

Verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot poistetaan viimeistään vuoden kuluttua viimeisestä vierailustasi verkkosivustolla, ks. kohta 2.1.

Uutiskirjeeseemme rekisteröitymisen yhteydessä kerätyt tiedot poistetaan, kun suostumuksesi uutiskirjeen vastaanottamiseen peruutetaan, ellei meillä ole muuta tarkoitusta tietojen käsittelylle.

Verkkosivustolta tehdyn ostoksen yhteydessä kerätyt tiedot poistetaan yleensä sen kalenterivuoden lopussa, jonka aikana ostos tehtiin, ks. kohta 2.2. Tietoja voidaan säilyttää ja/tai käsitellä pidemmän aikaa, jos meillä on siihen oikeutettu tarve, esimerkiksi jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten määrittämiseksi, ratkaisemiseksi tai puolustamiseksi tai jos se on tarpeen oikeudellisten velvollisuuksien noudattamiseksi. Kirjanpitotietoja säilytetään 5 vuotta tilikauden loppuun asti Tanskan kirjanpitolakien noudattamiseksi.

Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvaprotokollat varmistaaksemme, että henkilötietoja käsitellään siten, että niitä ei tuhota, hävitetä, muuteta, heikennetä, luovuteta luvattomille henkilöille tai organisaatioille tai käytetä väärin.

Henkilötietoihin pääsevät käsiksi vain ne työntekijät, joiden on käsiteltävä henkilötietojasi työtehtäviä varten.

Yhteystiedot

BEAUTYCOS on vastuussa verkkosivuston kautta kerätyistä henkilötiedoista.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tietosuojakäytännöstämme tai jos haluat käyttää jotakin tai useita tässä asiakirjassa kuvattuja oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä:

BEAUTYCOS ApS

Lille Tornbjerg vej 26

5220 Odense SØ

Tanska

Puhelin: +358 9 42726677

Sähköposti: webshop@beautycos.fi

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Jos teemme muutoksia tietosuojakäytäntöömme, saat ilmoituksen siitä seuraavan vierailusi aikana verkkosivustollamme.

YouTube

Youtube API Client voi käsitellä ja jakaa käyttäjätietoja sisäisten ja ulkoisten osapuolten kanssa.

Youtube API Client saattaa sallia kolmansien osapuolten tarjoilla sisältöä, kuten mainoksia.

Youtube API Client käyttää YouTube API Services -palveluja.

Katso Googlen tietosuojakäytäntö https://policies.google.com/privacy.

Versiot

Tämä on versio 1.0 BEAUTYCOSin tietosuojakäytännöstä, joka on päivätty 03/04/2023.

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.