Ihonhoito

Mitä mieltä olette itseruskettavista?

Itseruskettavien kanssa voi olla vaikea onnistua. Saatoit kokeilla monia eri merkkejä ennen kuin löysit oikean – vai luovutitko matkan varrella? Kysyimme siksi teiltä haasteistanne ja löysimme ehdottomasti parhaat itseruskettavat tuotteet. Lue siis täältä, niin saat vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Itseruskettavia tuotteita voi olla vaikea saada näyttämään hyvältä iholla. Oikean itseruskettavan tuotteen löytäminen voi kestää kauan, ja saatat joutua […]

Itseruskettavien kanssa voi olla vaikea onnistua. Saatoit kokeilla monia eri merkkejä ennen kuin löysit oikean – vai luovutitko matkan varrella? Kysyimme siksi teiltä haasteistanne ja löysimme ehdottomasti parhaat itseruskettavat tuotteet. Lue siis täältä, niin saat vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Itseruskettavia tuotteita voi olla vaikea saada näyttämään hyvältä iholla. Oikean itseruskettavan tuotteen löytäminen voi kestää kauan, ja saatat joutua kokeilemaan useita merkkejä. Kun kysyimme teiltä itseruskettavien tuotteiden tuloksista, ymmärsimme, että monet teistä ovat ajan mittaan kokeneet seuraavia:

  • On vaikea saada hyvää tulosta käsiin, jalkoihin, niskaan ja ranteisiin
  • Ihon puhdistus levitysten välillä ei riitä
  • Ihon kuivuminen
  • Vartalolle ei saa tasaista tulosta
  • Itseruskettava tuote haisee
  • Väri tarttuu vaatteisiin
  • Väri häviää kylvyn jälkeen

Millaisia rutiineja sinulla on itseruskettavien kanssa?

Auttaaksemme sinua mahdollisimman hyvin prosessin läpi, olemme kysyneet teiltä:

– Käytätkö itseruskettaville tuotteille käsineitä?
– Harjaatko ihosi kuivaharjalla ennen itseruskettavan tuotteen käyttöä?
– Mikä on suosikkimerkkisi?

Haluamme todella vastata kaikkiin haasteisiisi. Ehkäpä voimme jo vastata joihinkin ongelmiin ennen kuin pääsemme valitsemaan suosituimpia itseruskettavia tuotteita.

Monet ongelmat piilevät toimenpiteissä ennen itseruskettavan aineen levittämistä. Jopa 78 % ei tee kuivaharjausta ennen itseruskettavan tuotteen käyttöä ja 42 % ei käytä levityskäsinettä.

Lue siis tärkeimmät vaiheet alta ennen itseruskettavan tuotteen levittämistä.

Valmistele ihosi ennen itseruskettavan tuotteen käyttöä

Olemme BEAUTYCOSilla luoneet vaiheittaisen oppaan siitä, mitä tehdä ennen itseruskettavan tuotteen levittämistä.

Vaihe 1. – Kosteuta ihoa edeltävinä päivinä
Vaihe 2. – Aja ihokarvat vähintään 24 tuntia ennen  
Vaihe 3. – Kuori iho

Jos noudatat tätä ohjetta, voit saavuttaa tasaisemman tuloksen ja välttää ihon kuivumisen. Mitään tästä ei kuitenkaan voida saavuttaa ilmaan oikeaa itseruskettavaa tuotetta. Lue siksi alta, miten itseruskettava tuote levitetään ja katso myös itseruskettavien tuotteiden suosikit.

Itseruskettavan tuotteen levittäminen

Itseruskettavan aineen käyttö ja sitä seuraavat toimenpiteet riippuvat valitsemastasi itseruskettavasta tuotteesta. Katso vaiheittaiset katsaukset itseruskettavan aineen levittämisestä:

Vaihe 1. Aloita levitys oikeasta kohdasta vartalolla, aloita jaloista ja jatka sitten vartaloa ylöspäin
Vaihe 2.  Puhdista käsien ja jalkojen kynnet ja pese kädet huolellisesti välttääksesi värimuutoksia
Vaihe 3.  
Kun levität ainetta kasvoille, vältä menemästä liian lähelle silmiä ja hiusrajaa
Vaihe 4. 
Anna itseruskettavan aineen kuivua ja odota suositeltu aika ennen pukeutumista

Nämä itseruskettavat tuotteet ovat ehdottomia voittajia

Olemme kysyneet teiltä, mitkä itseruskettavat tuotteet ovat teidän suosikkeja, ja siksi olemme voineet luoda teille tämän katsauksen.

Olemme kysyneet teiltä, mitkä itseruskettavat tuotteet ovat teidän suosikkeja, ja siksi olemme voineet luoda teille tämän yleiskatsauksen. Upouusi ihmeaine, joka on valtaamassa markkinoita ja joka on teidän suosikki – upouusia öljyjä, jotka sekoitetaan tavalliseen kasvoöljyyn, seerumiin, päivä- tai yövoiteeseen.

Olemme listanneet alle järjestyksessä, mitkä merkit olette valinnut testien parhaiksi.

1.Tan-Luxe – Teidän mielestämme suosituin itseruskettava tuote

Tan-Luxe on todellinen ihmeaine kaikille rusketuksen ystäville, jotka haluavat saavuttaa luonnollisen hehkun tai rusketuksen iholla. Olemme koonneet tähän Tan-Luxen suosituimmat itseruskettavat tuotteet.

Näistä voit valita, haluatko käyttää kasvoille ihanaa itseruskettavaa öljyä, jonka levität tavallisen kasvoöljyn, seerumin, päivä- vai yövoiteen kanssa. Vai haluatko kokovartalorusketuksen.

Tan-Luxe – The Face Anti Age

Tan Luxe The Face Anti Age – Light/medium

Tan-Luxe The Face Anti Age – Medium/Dark

Tämä kasvoille tarkoitettu itseruskettava tuote on ihana kollageeniyhdistelmä, joka kiinteyttää kasvoja ja antaa kasvoille uutta elämää luonnollisella ja kauniilla värillä. Päätät itse, kuinka monta tippaa tätä itseruskettavaa öljyä lisäät tavalliseen kasvoöljyyn, seerumiin, päivä- tai yövoiteeseesi.

Annostus näyttää tältä:
– 2 tippaa = radiant
– 4 tippaa = sun-kissed
– 8 tippaa = golden
– 12 tippaa = bronzed

Tan-Luxen itseruskettava tuote on siksi tarkoitettu erityisesti sinulle, joka kärsit siitä, että itseruskettava aine ei leviä kauniisti kasvoille. Itseruskettavasta on saatavana värivaihtoehdotlight/medium ja medium/dark, ja päätät itse, kuinka tumman värin kasvoille haluat. 

Tan-Luxe – The Gradual

Tämä Tan-Luxe multi -itseruskettava tuote on voiteen ja öljyn yhdistelmä ja sopii täydellisesti sinulle, joka tavallisesti kärsivät kuivuudesta sekä läikistä ja itseruskettavan aineen huonosta leviämisestä. Näin ollen hoidat ihoasi samalla, kun saavutat haluamasi värin. Lisäksi tämä Tan-Luxen itseruskettava aine näyttää tuloksen jo 60 minuutissa.

Tan-Luxe – The Gradual

Katso Tan-Luxe koko valikoima täältä

2. Vita Liberata – testin 2. paras

Tämä itseruskettava tuote on erityisesti sinulle, joka koet värin katoavan nopeasti. Olemme koonneet tähän Vita Liberata -brändin suosituimmat itseruskettavat tuotteet.

Vita Liberata Phenomenal (3 väriä)

Vita Liberata Phenomena – Fair

Vita Liberata Phenomenal – Medium

Vita Liberata Phenomenal – Dark

Markkinoiden paras itseruskettava luonnonmukainen vaahto. Vita Liberatan ilmiömäinen itseruskettava tuote ei sisällä hajusteita, joten se ratkaisee heidän ongelman, jotka eivät pidä itseruskettavien tuotteiden normaalista tuoksusta. Tämä itseruskettava ei myöskään tahmaa, kuten monet muut itseruskettavat tuotteet. Tätä ihanaa itseruskettavaa on saatavilla väreissä fair, medium ja dark.

Katso koko Vita Liberata valikoima täältä.

3. St. Moriz – Testin 3. sija

St. Morizin itseruskettavat vaahdot olivat teidän mielestänne todella suosittuja ja ymmärrämme sen hyvin. Nämä suositut itseruskettavat vaahdot levittyvät uskomattoman kauniisti iholle. Erityisesti näiden itseruskettavien kanssa on suositeltavaa käyttää käsinettä. Olemme valinneet tähän St. Morizin suosituimmat itseruskettavat tuotteet.

St. Moriz Fast Tan Mousse

St. Moriz Firm Tan Mousse

St. Moriz Tan Applicator Mitt

St. Moriz Tan Applicator Mitt

Tämä erittäin älykäs ja erittäin suosittu itseruskettava St. Moriz on saatavana yksivärisenä. Värin voimakkuus riippuu siitä, kuinka kauan annat itseruskettavan aineen vaikuttaa. Jos haluat vaalean värin, sinun tarvitsee vain odottaa 1 tunti. Jos haluat keskitason värin, odota 2 tuntia. Jos olet jo hieman ruskettunut ja haluat tummemman värin, sinun on odotettava 3 tuntia täydellisen tuloksen saavuttamiseksi.

St. Moriz Self Tanning Mousse (2 väriä)

St. Moriz Self Tanning Mousse – Medium

St. Moriz Self Tanning Mousse – Dark

Tämä itseruskettava tuote sopii täydellisesti sekä kasvoille että vartalolle. Jos kärsit värjäytymisestä, tämä itseruskettava aine on erityisen hyvä välttämään juovia ja värjäytymiä ja se antaa samalla luonnollisen, kauniin rusketuksen.

Katso koko St. Moriz invalikoima täältä.

4. EASY SUN – Testin 4. sija

EASY SUN käynnistää luonnollisen prosessin ihon ylimmässä kerroksessa ja takaa luonnollisen ja tasaisen värin jakautumisen. BEAUTYCOSissa tämä merkki on yksi myydyimmistä itseruskettavista tuotteista, ja hyvästä syystä. Jos olet kyllästynyt itseruskettavien tuotteiden voimakkaisiin tuoksuihin, tämä sopii sinulle täydellisesti, sillä siinä on raikas tuoksu ja se antaa samalla hienon lopputuloksen.

EASY SUN Self Tanning Spray

EASY SUN Self Tanning Spray

EASY SUN Self Tanning Towelette

Klikkaa tästä tuotteeseen

EASY SUN Self tanning -suihkeessa ja Towelette-liinassa on molemmissa raikas tuoksu, mikä tekee niistä erittäin suosittuja itseruskettavien tuotteiden joukossa. Tämä itseruskettava tuote ei myöskään hankaudu pois, mikä ratkaisee monien ongelman, että itseruskettava aine tarttuu vaatteisiin. Saat kauniin kultaisen sävyn EASY SUN -self tanning -suihkeella ja liinalla.

Suihketta ja towelette-liinaa käytettäessä sinun ei tarvitse käyttää käsinettä. Towelette-liina hierotaan ihoon. Itseruskettavat aineet kestävät jopa 3-5 päivää.

Katso koko EASY SUN -valikoima täältä.

Me BEAUTYCOSilla toivomme, että tämä opas auttaa sinua löytämään oikean monien merkkien ja erityyppisten itseruskettavien tuotteiden joukosta.

Toivotamme sinulle onnea kesärusketuksen aikaansaamiseen, jotta voit esitellä ihanaa rusketustasi. Toivottavasti matkasi itseruskettavien maailmassa onnistuu.